Toshiba in Malaysia

Produk & Perkhidmatan

Pelbagai jenis produk & perkhidmatan

Baca Lebih Lanjut

Direktori kenalan dalam Malaysia

Baca Lebih Lanjut

Galeri Media

Baca Lebih Lanjut

Maklumat korporat

Mengenai Toshiba

Baca Lebih Lanjut

Kempen Jenama

Baca Lebih Lanjut

Brand Channel

Toshiba Asia Pacific

Baca Lebih Lanjut

Kamera Perindustrian

Menyediakan pelbagai sensor, format kamera dan kaedah kawalan serta antara muka individu untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan.

Menyediakan pelbagai sensor, format kamera dan kaedah kawalan serta antara muka individu untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan.  Butiran Lanjut »

Motor Perindustrian Industri

Toshiba, salah satu yang pertama membawa motor kecekapan tinggi ke dunia. Kami telah mencapai teknologi motor penjimatan tenaga terkemuka di dunia, dengan itu meningkatkan kualiti infrastruktur sosial.

Toshiba, salah satu yang pertama membawa motor kecekapan tinggi ke dunia. Kami telah mencapai teknologi motor penjimatan tenaga terkemuka di dunia, dengan itu meningkatkan kualiti infrastruktur sosial.  Butiran Lanjut »

Sistem Air & Alam Sekitar

Toshiba memberi fokus terhadap air dan persekitaran yang selamat dan boleh diharap. Teknologi yang komprehensif termasuk perancangan hingga operasi untuk memudahkan penubuhan sistem peredaran air yang mampan dan merealisasikan komuniti mesra alam yang

Toshiba memberi fokus terhadap air dan persekitaran yang selamat dan boleh diharap. Teknologi yang komprehensif termasuk perancangan hingga operasi untuk memudahkan penubuhan sistem peredaran air yang mampan dan merealisasikan komuniti mesra alam yang  Butiran Lanjut »

Sistem Penghantaran dan Pengagihan

Sebagai salah satu pengeluar terbesar di dunia peralatan penghantaran dan pengedaran teknologi terkini, Toshiba telah menyediakan produk-produk yang boleh dipercayai dan inovatif ke pasaran global selama lebih satu abad.

Sebagai salah satu pengeluar terbesar di dunia peralatan penghantaran dan pengedaran teknologi terkini, Toshiba telah menyediakan produk-produk yang boleh dipercayai dan inovatif ke pasaran global selama lebih satu abad.  Butiran Lanjut »

Sistem Keselamatan dan Automasi

Keselamatan & Automasi Toshiba menyediakan penyelesaian proses yang selamat untuk sektor swasta dan awam.

Keselamatan & Automasi Toshiba menyediakan penyelesaian proses yang selamat untuk sektor swasta dan awam.  Butiran Lanjut »

Pengangkutan Keretapi

Toshiba, dengan komitmen untuk kemajuan masa depan, telah mencapai kejayaan teknologi secara konsisten dalam tiga sistem yang membentuk masa depan- Sistem Rolling Stock, Sistem Bekalan Kuasa, dan Sistem Maklumat.

Toshiba, dengan komitmen untuk kemajuan masa depan, telah mencapai kejayaan teknologi secara konsisten dalam tiga sistem yang membentuk masa depan- Sistem Rolling Stock, Sistem Bekalan Kuasa, dan Sistem Maklumat.  Butiran Lanjut »

Sistem Kuasa

Sejak tahun 1978, kami telah mengukuhkan kedudukan kami sebagai peneraju pasaran dalam sektor tenaga menyediakan penjana, turbin, transformer dan infrastruktur tenaga yang berkaitan untuk industri ini.

Sejak tahun 1978, kami telah mengukuhkan kedudukan kami sebagai peneraju pasaran dalam sektor tenaga menyediakan penjana, turbin, transformer dan infrastruktur tenaga yang berkaitan untuk industri ini.  Butiran Lanjut »

Sistem POS dan Penyelesaian Percetakan

Peralatan-peralatan Point of Sale (POS) TOSHIBA TEC tiada tandingannya, pasti ada sesuatu yang sesuai dengan setiap sektor dalam industri. Gabungan teknologi terkini dan lebih 50 tahun pengalaman POS telah menghasilkan barisan produk yang selamat, boleh dipercayai, dan dioptimumkan untuk integrasi perisian pihak ketiga yang sangat mudah. Unit-unit ini juga direka secara ergonomik.

Peralatan-peralatan Point of Sale (POS) TOSHIBA TEC tiada tandingannya, pasti ada sesuatu yang sesuai dengan setiap sektor dalam industri. Gabungan teknologi terkini dan lebih 50 tahun pengalaman POS telah menghasilkan barisan produk yang selamat, boleh dipercayai, dan dioptimumkan untuk integrasi perisian pihak ketiga yang sangat mudah. Unit-unit ini juga direka secara ergonomik.  Butiran Lanjut »

Sistem Fotovolta

Toshiba menawarkan penyelesaian sistem fotovolta yang menarik dengan nilai tambah yang tinggi. Mengendalikan segala-galanya daripada cadangan projek hingga EPC ( Kejuruteraan , Perolehan, Pembinaan) dan O&M (Operasi & Penyelenggaraan), Toshiba ialah antara peneraju dunia dalam pengintegrasi sistem (SIer) bidang kuasa solar. Sertai kami dalam mengembangkan sistem fotovolta demi faedah masa depan kita yang sukar dicari ganti.

Toshiba menawarkan penyelesaian sistem fotovolta yang menarik dengan nilai tambah yang tinggi. Mengendalikan segala-galanya daripada cadangan projek hingga EPC ( Kejuruteraan , Perolehan, Pembinaan) dan O&M (Operasi & Penyelenggaraan), Toshiba ialah antara peneraju dunia dalam pengintegrasi sistem (SIer) bidang kuasa solar. Sertai kami dalam mengembangkan sistem fotovolta demi faedah masa depan kita yang sukar dicari ganti.  Butiran Lanjut »

Pencetak Pelbagai Fungsi

Direka dan dibina khusus untuk pengguna akhir, Peranti Pelbagai Fungsi e-STUDIO (MFD) Toshiba menawarkan kualiti, perkhidmatan dan sokongan yang tiada tandingannya.

Direka dan dibina khusus untuk pengguna akhir, Peranti Pelbagai Fungsi e-STUDIO (MFD) Toshiba menawarkan kualiti, perkhidmatan dan sokongan yang tiada tandingannya.  Butiran Lanjut »

Sistem Lampu

Bahagian Sistem Lampu LED Toshiba International Corporation menyediakan lampu, kelengkapan, dan bahagian LED berkualiti paling tinggi dalam industri lampu. Teknologi elektronik dan semikonduktor Toshiba bertaraf dunia, digabungkan dengan pengalaman lampu melebihi satu abad, menjadikan Toshiba pemimpin dunia memuncul dalam lampu keadaan pepejal.

Bahagian Sistem Lampu LED Toshiba International Corporation menyediakan lampu, kelengkapan, dan bahagian LED berkualiti paling tinggi dalam industri lampu. Teknologi elektronik dan semikonduktor Toshiba bertaraf dunia, digabungkan dengan pengalaman lampu melebihi satu abad, menjadikan Toshiba pemimpin dunia memuncul dalam lampu keadaan pepejal.  Butiran Lanjut »

Penyelesaian Cloud

Kami mempunyai kekuatan teknologi yang dipupuk selama bertahun-tahun sebagai perniagaan teras mengendalikan bidang IT untuk TOSHIBA Group. Kami mencipta nilai baru dengan menyediakan pelbagai penyelesaian Cloud yang mendapat manfaat daripada penyelidikan generasi akan datang dan berdasarkan pengetahuan kreatif TOSHIBA .

Kami mempunyai kekuatan teknologi yang dipupuk selama bertahun-tahun sebagai perniagaan teras mengendalikan bidang IT untuk TOSHIBA Group. Kami mencipta nilai baru dengan menyediakan pelbagai penyelesaian Cloud yang mendapat manfaat daripada penyelidikan generasi akan datang dan berdasarkan pengetahuan kreatif TOSHIBA .  Butiran Lanjut »

Sistem Perindustrian

Toshiba menawarkan pelbagai jenis produk penyelesaian industri untuk aplikasi seperti minyak dan gas, perlombongan, pusat data, geoterma dan lain-lain.

Toshiba menawarkan pelbagai jenis produk penyelesaian industri untuk aplikasi seperti minyak dan gas, perlombongan, pusat data, geoterma dan lain-lain.  Butiran Lanjut »

Lif & Eskalator, Sistem Bangunan

Toshiba Elevator And Building Systems Corporation (TOSHIBA) merupakan peneraju industri ternama dalam pembuatan lif dan eskalator dengan teknologi canggih, termasuk lif yang paling laju di dunia, bergerak pada kelajuan 1010m/min

Toshiba Elevator And Building Systems Corporation (TOSHIBA) merupakan peneraju industri ternama dalam pembuatan lif dan eskalator dengan teknologi canggih, termasuk lif yang paling laju di dunia, bergerak pada kelajuan 1010m/min  Butiran Lanjut »

Peranti & Komponen Elektronik

Barisan produk kami yang luas memenuhi keperluan pelanggan yang tinggi dalam bidang-bidang seperti penjimatan kuasa, penggunaan kuasa rendah, pendigitalan laju, pengurangan saiz dan berat dan prestasi yang lebih baik.

Barisan produk kami yang luas memenuhi keperluan pelanggan yang tinggi dalam bidang-bidang seperti penjimatan kuasa, penggunaan kuasa rendah, pendigitalan laju, pengurangan saiz dan berat dan prestasi yang lebih baik.  Butiran Lanjut »

Sistem Penyiaran & Rangkaian

Sistem Penyiaran & Rangkaian Toshiba menawarkan pelbagai penyelesaian penyiaran yang disokong oleh kebolehpercayaan dan prestasi jenama Toshiba sendiri.

Sistem Penyiaran & Rangkaian Toshiba menawarkan pelbagai penyelesaian penyiaran yang disokong oleh kebolehpercayaan dan prestasi jenama Toshiba sendiri.  Butiran Lanjut »

Kemudahan Lapangan Terbang & Radar Cuaca Keadaan Pepejal

Toshiba membuat sumbangan yang besar ke arah keselamatan langit dunia dan menyokong pembangunan serantau melalui teknologinya

Toshiba membuat sumbangan yang besar ke arah keselamatan langit dunia dan menyokong pembangunan serantau melalui teknologinya  Butiran Lanjut »

Thank you for your message

The relevant department will get in touch with you.

Go Back

Power Systems

TOS Energy Malaysia Sdn. Bhd.
Suite 23.01 Level 23, The Gardens South Tower, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia

Industrial Motor & Drive

Toshiba Asia Pacific Pte. Ltd.
20 Pasir Panjang Road, #12-25/26 Mapletree Business City, Singapore 117439

Railway Systems

Toshiba Asia Pacific Pte. Ltd.
20 Pasir Panjang Road, #12-25/26 Mapletree Business City, Singapore 117439

Transmission and Distribution Systems

Toshiba Transmission & Distribution Systems Asia Sdn. Bhd.
Lot 22, Jalan Teknologi, Taman Sains Selangor 1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

Industrial Camera

Toshiba Asia Pacific Pte. Ltd.
20 Pasir Panjang Road, #12-25/26 Mapletree Business City, Singapore 117439

Elevator Support

Toshiba Asia Pacific Pte. Ltd.
20 Pasir Panjang Road, #12-25/26 Mapletree Business City, Singapore 117439

Elevators & Escalators, Building Systems

TELC Engineering Centre (Malaysia) Sdn. Bhd.
Unit No. B-3A-1, Northpoint Offices, Mid Valley City, No. 1, Medan Syed Putra Utara, 59200 Kuala Lumpur

Elevators & Escalators, Building Systems

Toshiba Elevator (Malaysia) Sdn. Bhd.
Wisma TMEL, No.15, Jln Kuchai Maju 4, (Jalan 2/116D), Kuchai Entrepreneurs' Park, Off Jalan Kuchai Lama, 58200 Kuala Lumpur, Malaysia

Elevators & Escalators, Building Systems

Toshiba Elevator Manufacturing Asia Sdn. Bhd.
2530, Lorong Perusahaan 10 Prai Industrial Estate Prai 13600 Pulau Pinang, Malaysia

Multi-Function Printers

Toshiba TEC Malaysia Sdn. Bhd.
Jalan Saudagar U1/16, Seksyen U1, Hicom Glenmarie Industrial Park, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan 40150
2022